Кожен, хто хоче відпочити навесні чи влітку, під час великих свят чи просто в колі друзів або родини, може провести 7 незабутніх днів в Карпатах! Такі тури пропонує сайт mtourism.com.ua. Це дивовижне місце зі своєю історією та звичаями. Чому треба їхати саме туди? Зараз спробуємо дізнатися.

Карпати – це відпочинок від повсякденних справ, чисте повітря та привітні люди!

Карпати – це зелені полонини, блакитні гори, які дістають до небес, чисті річки й озера, свіже карпатське повітря. Це тепла, дружня атмосфера самобутності українського народу. Це місце, де можна покуштувати смачний сир зі справжнього молока і насолодитися смачним пивом. Поїздка в Карпати надовго залишиться у серці кожного відвідувача.

Як, де і за скільки можна відпочити в Карпатах?

Карпати гостинно запрошують до себе усіх охочих, щоб насолодитися прекрасним і захопливим відпочинком і чудовими екскурсіями до відомої Скелі Довбуша, відвідати музей, де знімали видатний фільм “Тіні забутих предків”, завітати до центру, де лікують бурих ведмедів, побувати на найкрасивішому українському озері Синевир, побачити одне з семи чудес України – водоспад Шипіт, здійснити подорож до прикарпатського містечка Яремче та багато іншого не менш цікавого і захоплюючого. Для екстремалів теж буде немало пригод. Вони зможуть піднятися на гору Гимбу, сходити на гору Говерлу або взяти участь у рафигну по Чорному Черемошу. Море позитивних емоцій вам буде гарантовано!

Тури карпатськими стежками організовує туроператор “Молодіжний туризм”. Кожен день насичений подіями й враженнями. Вартість туру не буде коштувати дорожче, ніж поїздка за кордон. Спочатку треба вирішити за яким маршрутом буде екскурсія (їх два види). У вартість туру уже включено дворазове харчування, поїздка на комфортних автобусах і супровід екскурсовода.

Усі бажаючи можуть зателефонувати нам за номерами, вказаними на сайті й забронювати місця, або ж зайти на сайт і зареєструватися.

Related Post

4 thoughts on “Тури в Карпати на тиждень”
  1. Размещение статьей на komanda-ua.com

    Приветствую!
    Приглашаю к сотрудничеству с прогрессивной биржей статейного маркетинга Newstrade.io
    При регистрации, прошу указать цены за размещение материалов с учетом скидки для рекламных агентств.
    Ссылка для регистрации:
    https://newstrade.io/

    Видео инструкция
    https://youtu.be/bCcmVDWnKN0
    Если у Вас возникли вопросы, обратитесь по контактам указанным в подписи.

    С уважением,
    специалист по работе с паблишерами, Алексей
    telegram: @Aleksei_Aleksei
    mob.tel. +38(066)6709235

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *